Εταιρεία

Metaclivan Hellas 

Συνέπεια και συνέχεια εδώ και 49 χρόνια

1973

Ο Νίκος Τζατζάλας ξεκίνησε την ατομική επιχείρηση συντήρησης αρτοκλιβάνων σε ένα εργαστήριο 300 τ.μ.

 

1982

Οι γιοί του Κοσμάς και Δημήτρης Τζατζάλας αναλαμβάνουν τη συνέχεια της επιχείρησης και ιδρύουν την εταιρία Metaclivan Hellas. Συστηματοποιείται η αγορά και ανακατασκευή μεταχειρισμένων φούρνων και μηχανημάτων.

 

1991

Κατασκευάζεται ο πρώτος καινούριος φούρνος της εταιρίας μας και ξεκινάει η μαζική παραγωγή καινούριων φούρνων. Παράλληλα, διατηρείται το τμήμα μεταχειρισμένων, που ασχολείται με την ανακατασκευή φούρνων και μηχανημάτων.

 

1994

Η Metaclivan Hellas επεκτείνεται σε νέο εργαστήριο 500 τ.μ. με 1000 τ.μ. αποθήκη και 300 τ.μ. έκθεση. Ταυτόχρονα, στον τομέα των μηχανημάτων ξεκινούν συνεργασίες με επώνυμους και κορυφαίους οίκους της Ιταλίας, της Γερμανίας και της Ταϊβάν και παρέχονται αξιόπιστες λύσεις στην ελληνική αγορά.

 

1995

Η Metaclivan Hellas λαμβάνει για πρώτη φορά μέρος στην έκθεση ΑΡΤΟΖΑ που πραγματοποιούνταν εκείνη τη χρονιά.

 

1996

Οι πρώτες εξαγωγικές δραστηριότητες της εταιρίας σε ευρωπαϊκές και αφρικανικές χώρες είναι γεγονός

 

2001

Ο εγγονός του Ν. Τζατζάλα, Νίκος και ο ίδιος, μηχανολόγος μηχανικός μπαίνει στην εταιρία φέρνοντας νέες ιδέες στο τμήμα της οργάνωσης και παίρνει ενεργό ρόλο στο χώρο της παραγωγής.

 

2003

Η εταιρία πιστοποιείται με ISO 9001 και παίρνει την πιστοποίηση CE για τους φούρνους που κατασκευάζει.

 

2007

Οι δραστηριότητες της Metaclivan Hellas έχουν σταθερά ανοδική πορεία. Αποτέλεσμα ήταν να διπλασιαστούν οι χώροι του εργαστηρίου και της έκθεσης ώστε να καλύψουν τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών.

 

2010

Ο αδερφός του Ν. Τζατζάλα, Άρης, επίσης μηχανολόγος, εισέρχεται κ αυτός στην εταιρία. Παρά την οικονομική κρίση που μόλις έχει ξεσπάσει, γίνεται συνεχής προσπάθεια να διατηρηθεί η ποιότητα των αγαθών σε όσο το δυνατόν πιο προσιτές τιμές. Έτσι, η Metaclivan Hellas φέρνει στην ελληνική αγορά φούρνους και μηχανήματα εξαιρετικά οικονομικά, για μικρότερης παραγωγικότητας αρτοποιεία, δίνοντας με αυτό τον τρόπο ανακούφιση σε εκατοντάδες επαγγελματίες αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες.

 

2014

Δύο νέα είδη φούρνων βγαίνουν από το εργοστάσιο της Metaclivan Hellas. Η εταιρία ξεκινάει την κατασκευή, των μέχρι τότε εισαγόμενων, αερόθερμων στατικών φούρνων, που μπορούν να ψήσουν τέλεια από αρτοσκευάσματα και γλυκά μέχρι όλους τους τύπους των ψωμιών, με τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση καυσίμου.

 

2015

Στην έκθεση ΑΡΤΟΖΑ παρουσιάζεται στην ελληνική αγορά ο πρώτος ξυλόφουρνος κατασκευασμένος στο εργοστάσιό μας. Μεταλλική και φορητή κατασκευή που συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη τεχνολογία.

 

Σήμερα,

η Metaclivan Hellas, με άκρως εξειδικευμένο προσωπικό, διαθέτει στην ελληνική αγορά τον πλήρη εξοπλισμό που απαιτείται για την κάλυψη των αναγκών κάθε σύγχρονου εργαστηρίου αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και πιτσαρίας.