Διαιρετικό - Στρογγυλοποιητικό σειράς MSRS

Διαιρετικό - Στρογγυλοποιητικό σειράς MSRS
Κωδικός Προϊόντος: Στρογγυλοποιητικό σειράς MSRS

O Διαιρέτης – Στρογγυλοποιητής της Metaclivan Hellas MSRS σχεδιάστηκε για την ταχύτατη παραγωγή στρογγυλών καρβελιών πολλαπλών μεγεθώμν και βάρους. Η σειρά αυτή προβλέπει διαφορετικές υποκατηγορίες μηχανημάτων με δυνατότητα παραγωγής 15/20/22/30/36/52 κομματιών ανά κύκλο. Ο ειδικός μηχανισμός κοπής και στρογγυλοποίησης επιτρέπει μία άριστη κοπή και στρογγυλοποίηση της ζύμης στο επιθυμητό μέγεθος χωρίς να διακόπτεται η διαδικασία φουσκώματος.

Με τις μηχανές μας μπορείτε να επεξεργαστείτε οποιοδήποτε είδος ζύμης μιας και η πίεση κοπής πραγματοποιείται αναλόγως της πυκνότητας της. Οι μηχανές μας είναι αυτολιπαινόμενες, πανέυκολες στην συντήρηση και καθαρισμό αφού ανατρέψετε την κεφαλή της από την αριστερή ή την δεξιά μεριά του μηχανήματος. Χωρίς καμία μετατροπή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν διαιρέτης.

Τα μοντέλα MSRS30/MSRS20 και MSRS36 διαφέρουν από τα υπόλοιπα της σειράς μιας και κατασκευάζονται με το κιβώτιο γραναζιών μέσα σε ειδικό θάλαμο ελαίου που επιτρέπει μια μακροχρόνια εγγύηση καλής και απρόσκοπης λειτουργίας.

Τέλος ο Διαιρέτης – Στρογγυλοποιητής της Metaclivan Hellas MSRS AUT επιπροσθέτως κατασκευάζεται με 2 υδραυλικούς μηχανισμούς κινήσεως ανά κύκλο πίεσης. Έναν για την κοπή και έναν για την στρογγυλοποίηση.

Συνοδεύεται με πίνακα ελέγχου με χρονοδιακόπτη για την λειτουργία της κοπής και της στρογγυλοποιήσεως, κομβίο καθαρισμού μαχαιριών κοπής και προγραμματισμώ 10 διαφορετικών λειτουργιών βάσει των αναγκών του επαγγελματία. Το πρόγραμμα είναι σε διαφορετικές γλώσσες και η μηχανή μας σας δίνεται με 3 πιάτα κοπής.